• Help De Skûle Welzijn helpen

  Link naar de enquete.

  Het waren vreemde tijden. En, laten we eerlijk zijn, dat zijn het nog. Het coronavirus lijkt ver weg, maar is nog dichtbij. 
  We mogen weer van alles, maar eigenlijk ook weer niet. We leven in het zogenaamde Nieuwe Normaal en we vragen ons allemaal af wat dat dan precies inhoudt. 
  Ook De Skûle Welzijn stelt zich die vraag en dan met name: welke wijze van steun hebben mensen nodig in dit Nieuwe Normaal? 
  Hoe en waarmee kan ondersteuning geboden worden? 
  Om die vraag te beantwoorden heeft De Skûle Welzijn een enquête ontwikkeld. Aan de hand van een aantal korte duidelijke vragen hoopt De Skûle in beeld te krijgen welke hulpvragen er in deze tijd zijn en hoe deze kunnen worden beantwoord. 
  De enquête wordt digitaal aangeboden en kan worden ingevuld door burgers én maatschappelijke organisaties in Waadhoeke en Harlingen. Medewerkers van De Skûle gaan ook de straat op om samen met inwoners de vragen door te nemen. En dat alles om er binnen de kaders 
  van het Nieuwe Normaal weer helemaal te zijn voor al de mensen die wel wat hulp kunnen gebruiken. Vul de enquête in en help De Skûle Welzijn helpen. 

  Voor meer informatie: 
  De Skûle Welzijn 0517 393750

 • Nieuws

  Vacature: BBL opleidingsplek Sociaal Cultureel Werker Nieuw Zuid

  maandag 10 augustus 2020
  Lees meer...

  16 september Themabijeenkomst jonge mantelzorgers

  woensdag 15 juli 2020
  Lees meer...

  Scootmobieltocht!

  maandag 6 juli 2020
  Lees meer...