• Belt u ons of bellen wij u?
   
  De deuren van De Skûle Welzijn zijn nog gesloten, maar telefonisch zijn wij elke werkdag van 9 tot 15 uur bereikbaar en beantwoorden wij uw vragen. Maar zomaar een praatje maken vinden we ook prima. Gewoon omdat iedereen in deze bizarre tijd vol vragen zit, of hulp kan gebruiken.  
   
  De afdeling Jongerenwerk van De Skûle Welzijn heeft een chatpunt. Ook kinderen en jongeren van Waadhoeke en Harlingen zitten met vragen, hebben goede ideeën of.. hebben teveel vrije tijd! Elke werkdag van 10 tot 12 uur zijn de lijnen open. Wij zitten er klaar voor.
   
  Het kan ook zijn dat u door ons gebeld wordt omdat u als vrijwilliger of deelnemer betrokken bent bij de activiteiten van De Skûle Welzijn. Wij bellen u om te vragen hoe het met u gaat en of u het leuk vindt om belmaatje te worden van iemand die ook thuis zit.
   
  Gaat u normaal gesproken alle dagen naar uw werk en zit u nu thuis en wilt u wat voor een ander betekenen? Meld u dan aan als gastvrijwilliger via 0517-393750 of info@deskule.nl  Dan koppelen wij u aan iemand die behoefte heeft aan een belmaatje. Een dagelijks praatje maakt de dag al anders als je alleen bent. Contact kan op vele manieren, zo vinden veel ouderen het leuk om een spelletje digitale scrabble (Wordfeud) te doen. Het gaat om aandacht voor elkaar.
   
  Samen zijn doen we nu even anders! Doet u mee?
 • Nieuws

  Openingstijden Skûle Welzijn tijdens bouwvak

  vrijdag 17 juli 2020
  De Skule Welzijn is tijdens de bouwvak geopend op...
  Lees meer...

  16 september Themabijeenkomst jonge mantelzorgers

  woensdag 15 juli 2020
  Lees meer...

  Scootmobieltocht!

  maandag 6 juli 2020
  Lees meer...