• 2 oktober Nationale Ouderendag: 65-plussers in het zonnetje

  dinsdag 8 september 2020
  Vrijdag 2 oktober is het weer zover: Nationale Ouderendag. De dag waarop 65-plussers in het zonnetje worden gezet. Hoe? Door hun wensen te vervullen….
  Mevrouw Noordenbos weet er alles van!  Zij stuurde haar wens in voor Nationale Ouderendag 2019. Zij wilde zo graag eens een ballonvaart maken. Tot haar grote verbazing én vreugde werd haar wens eruit gepikt en zou zij vorig jaar ‘’de lucht ingaan’’. Maar, het weer was slecht en de ballonvaart moest worden uitgesteld. Er werd een nieuwe datum vastgesteld in het afgelopen voorjaar. En toen gooide Corona roet in het eten. Maar toen de regels onlangs versoepeld werden, kon haar wens toch nog in vervulling gaan. Mevrouw Noordenbos had – ondanks de vertraging - een dag om nooit te vergeten. En dat is precies wat Nationale Ouderendag beoogt.
  Heeft u een wens of kent u iemand met een wens (uit de gemeente Waadhoeke of Harlingen), laat het ons weten. Misschien wilt u wel eens uitgebreid genieten van een high tea? Staat een mooi boeket bloemen of een grote plant op het wensenlijstje? Of een compleet koor dat in de woonkamer komt zingen? Of toch een ballonvaart, zoals mevrouw Noordenbos?
   Noordenbos.JPG

   
  Laat het ons weten en wij gaan binnen de corona-maatregelen de mogelijkheden bekijken en maken van Nationale Ouderendag 2020 weer een feestje!

  Beschrijf uw wens of die van iemand die u kent via: rosa.de.weerd@deskule.nl
  Of bel ons op telefoonnummer: 06-55019429
   

 • Nieuws

  Wordfeudcompetitie 2021

  dinsdag 12 januari 2021
  Lees meer...

  In kopke waarmte, het verhaal.....

  donderdag 7 januari 2021
  Inwoners van de...
  Lees meer...

  Ontdekkingstocht naar de beste versie van jezelf

  dinsdag 5 januari 2021
  Lees meer...