• ANWB Automaatje Waadhoeke mag weer - beperkt - opstarten 

  maandag 22 juni 2020
  Nee, ANWB Automaatje Waadhoeke is nog steeds niet ‘’de oude’’.  Al die ouderen en mensen die minder mobiel zijn, kunnen nog steeds niet in de auto stappen bij hun vertrouwde vrijwilliger/chauffeur voor een kopje koffie bij familie of vrienden, een boodschap of een bezoek aan de kapper. Dat zit er helaas nog steeds niet in. Maar…voor mensen die met een medische noodzaak op pad moeten, zijn we er vanaf vandaag weer wel!
  Naar de fysiotherapeut, de dokter, tandarts of een afspraak in het ziekenhuis? ANWB Automaatje Waadhoeke staat weer voor u klaar. Er is wel een aantal voorwaarden en beperkingen. Net als in het openbaar vervoer zijn mondkapjes verplicht. De passagier moet rechtsachter de chauffeur plaatsnemen en er mag maar één persoon tegelijk vervoerd worden.  De matchmaker  zal de passagier een aantal vragen moeten stellen over gezondheid en als de chauffeur  moet helpen bij het instappen en de gordel omdoen, dan zal hij of zij handschoenen dragen.
  Met die beperkingen kunnen wij van ANWB Automaatje Waadhoeke goed leven. We kunnen weer rijden voor diegenen die ons echt nodig hebben en ons enorm hebben gemist. Onze vrijwilligers/chauffeurs hebben er ook weer zin in. Velen hebben tijdens de lockdown contact gehouden met hun passagiers en als Belmaatje hun leven ‘’op de rit gehouden’’. Maar samen in de auto, op weg naar verre, onhandige of spannende bestemmingen is toch anders. En als we over een tijdje ook weer leuke bestemmingen mogen toevoegen, wordt ANWB Automaatje Waadhoeke weer helemaal zoals het is bedoeld: samen op pad, deel blijven uitmaken van de samenleving, ook al ben je om welke reden dan ook niet in staat om dat helemaal alleen te doen. 
   
  Ritten kunnen worden aangevraagd worden bij de matchmakers:
  Elke werkdag van 9 - 12 uur via nummer: 06-18422894
  Let wel: ook nu geldt dat de rit tenminste twee werkdagen van te voren moet worden aangevraagd.

   am.jpg


 • Nieuws

  Spreekuren thuisadministratie Humanitas

  dinsdag 29 september 2020
  Lees meer...

  Voorlichting over Loverboys/ lovergirls

  maandag 14 september 2020
  Lees meer...

  2 oktober Nationale Ouderendag: 65-plussers in het zonnetje

  dinsdag 8 september 2020
  Vrijdag 2 oktober is het weer zover: Nationale...
  Lees meer...