• Campagneleider (m/v)

  woensdag 12 februari 2020
  Tijdelijke opdracht
  De Skûle Welzijn is voor haar project Ammeroetoe in Harlingen op zoek naar een
   
                        Campagneleider m/v totaal  200 uur (± 15 weken)

  Wie zijn wij
  De Skûle Welzijn is een welzijnsorganisatie met 5 locaties. De hoofdlocatie is gevestigd in Franeker en bij de organisatie zijn ongeveer 34 medewerkers werkzaam. Naast eigen medewerkers zijn er nog een groot aantal vrijwilligers verbonden aan De Skûle Welzijn.
  Het werkgebied is gemeente Waadhoeke en Harlingen. 
   
  Wat doen wij en voor wie?
  De Skûle Welzijn is er voor alle inwoners van de gemeenten Waadhoeke en Harlingen, met raad en daad, voor wie dat nodig hebben, toegankelijk en veelal kosteloos. 
  We stimuleren eigen kracht, wederkerigheid en het vergroten van het sociale netwerk van de inwoner. Samen kunnen mensen meer dan alleen. Daar waar het kan laten wij het los en kan de activiteit verder gaan met vrijwilligers en minimale ondersteuning van De Skûle Welzijn.
   
  Ammeroetoe
  Het project Ammeroetoe is een project in de gemeente Harlingen dat werkt aan een georganiseerde aanpak op het vlak van maatschappelijke participatie. Als vorm is gekozen voor een bewonersbedrijf die als een schil rondom het activeringscentrum Nieuw Zuid is georganiseerd.
  Inwoners die nu het gevoel hebben niet mee te mogen doen, worden in Ammeroetoe betrokken bij de ontwikkeling van de eigen straat, wijk en gemeente. Dit leidt tot versterking van de eigen netwerken, toenemen van zelfredzaamheid, behoud van regie en is van meerwaarde voor de onderlinge solidariteit en cohesie.
   
  Wat ga je doen
  Opzetten en uitvoeren van een Ammeroetoe Roadtour c.q. informatieronde. Deze informatieronde, die als pilot in de wijk Oosterpark van start gaat, dient de doelstelling en bekendheid van het wijkbedrijf Ammeroetoe te vergroten. Deze informatieronde moet in beeld brengen hoe bewoners tegen hun wijk aankijken en welke (onbenutte) kansen en bedreigingen zij voor de leefbaarheid in hun directer woonomgeving zien. Daarnaast moet de informatieronde bewoners ook verleiden en uitdagen om met minimaal 3 ideeën op het gebied van sociale en/of fysieke leefbaarheid aan de slag te gaan. Na deze campagne moet het begrip Ammeroetoe bekend staan als:
  “handen uit de mouwen voor een leuker, mooier en gezelliger wijk Harlingen, waarbij mensen iets voor elkaar over hebben”.

  Wat wij van je verwachten

  We verwachten in ieder geval van je dat je:
  ·Bewoners en bewonersgroepen kunt activeren, inspireren en motiveren. Daarbij zijn actief burgerschap en mobiliseren van eigen kracht de kernbegrippen.
  ·In staat bent om in een relatief korte periode een uitgebreid netwerk van bewoners en organisaties op te bouwen en te ontwikkelen.
  ·In staat bent om via korte campagne achtige interventies, dynamiek en enthousiasme bij bewoners en binnen buurten te bewerkstelligen.
  ·Een heldere analyse kunt maken en deze weet om te zetten in activiteiten en/of projecten die bewoners zelf kunnen realiseren.
  ·Een duizendpoot bent die ‘met de voeten in de klei’ staat en van daaruit de koppeling maakt met de te behalen doelen en resultaten.
  ·Organisatorisch sterk bent en een proactieve en ondernemende instelling hebt.
  ·In staat bent om mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt te motiveren en te  activeren tot participatie.
  · Beschikt over HBO werk- en denkniveau
   
  Wat wij je te bieden hebben
  We hebben een drietal constructies die we aan kunnen bieden:
  1.       Tijdelijke arbeidsovereenkomst( tot. 200 uur/15 weken.) 
             Inschaling schaal 8 (max. € 3.742,-).
  2.       Detachering vanuit je huidige werkgever
  3.       ZZP-opdracht
   
  Enthousiast?
  Ben je enthousiast geworden over de opdracht? Mooi! Dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren.
  Stuur vóór 25 februari a.s. jouw motivatie en cv naar j.wijbenga@deskule.nl, t.a.v. Janny Wijbenga, HR-adviseur. Gesprekken staan ingepland op dinsdag 10 maart 2020.
  Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Projectleider Peet Veldhuizen.
  Hij is bereikbaar via telefoonnummer 06 46 105 147 of via email p.veldhuizen@deskule.nl.
  Deze vacature wordt tegelijkertijd intern als extern uitgezet. Interne kandidaten en mensen die een afstand  tot de arbeidsmarkt (SROI) hebben bij gelijke geschiktheid voorrang
   


 • Nieuws

  Steunpunt Vluchtelingen De Skûle Welzijn zoekt enthousiaste vrijwilligers

  maandag 23 november 2020
  De Skûle Welzijn biedt vluchtelingen met...
  Lees meer...

  Mag ik u uitdagen? 

  maandag 23 november 2020
  Nederland, het land met eennuchter...
  Lees meer...

  De Skûle Welzijn organiseert online pub quiz!

  donderdag 19 november 2020
  Op donderdag 26 november om 10:00 uur organiseert...
  Lees meer...