• Twaddehâns Moai krijgt bezoek van De Toermalijn!

  vrijdag 14 februari 2020
   Op vrijdag 14 februari kreeg Twaddehâns Moai (Kledingbank Waadhoeke) visite van groep 5 van CBS De Toermalijn. Juf Maud kwam samen met de 21 leerlingen langs om kennis te maken met de winkel.
  Een aantal vrijwilligers hebben de leerlingen enthousiast ontvangen, onder het genot van limonade en wat lekkers. De reden van deze excursie heeft te maken met het thema van de Kerk School Gezin dienst (KSG-dienst) op 15 maart in de Martinikerk. Tijdens dit welkom is verteld over de werkwijze van de kledingwinkel en konden de kinderen zelf ervaren welke werkzaamheden er gedaan worden om de winkel goed draaiende te houden.
  Het thema van de KSG viering is: 'delen'. De kinderen hadden zelf een kinderkledingstuk meegenomen wat in de winkel verkocht kan worden. Deze hebben ze zelf gesorteerd, geprijsd en in de winkel opgehangen. Daarnaast waren ze druk bezig met het maken van een promotiefilm wat 15 maart tijdens de KSG-dienst te bewonderen is.
  Nieuwsgierig geworden naar de winkel? U bent van harte welkom om een kijkje te nemen bij Twaddehâns Moai, de winkel is voor iedereen! Momenteel zijn we nog te vinden in de Bethelkerk (Dijkstraat 11, Franeker), een verhuizing staat op de planning, zodra het adres bekend is wordt dit uiteraard zsm bekend gemaakt.
  U kunt het laatste nieuws volgen op Facebook pagina Twaddehâns Moai!
 • Nieuws

  Begeleider (activiteiten / vrijwilligers)

  maandag 24 februari 2020
  Ben jij de persoon die wij zoeken?
  Lees meer...

  Stichting Kameraad biedt ondersteuning

  woensdag 19 februari 2020
  Stichting Kameraad biedt ondersteuning via een...
  Lees meer...

  Kwijtschelding Gemeentelijke belastingen

  woensdag 19 februari 2020
  Lees meer...