Dag!enDoen!

Wilt u ook wat vaker deelnemen aan activiteiten buiten de deur, maar gaat u liever niet alleen? De Dag!enDoen! biedt dan uitkomst.

De Skûle Welzijn is één van de eerste welzijnsorganisaties in Friesland die gestart is met de Dag!enDoen! app. Het is een app die ouderen stimuleert om activiteiten teondernemen. Met één druk op de knop kunnen de inwoners van de gemeenten Waadhoeke en Harlingen zien welke activiteiten er in de gemeente plaatsvinden. Daarbij kan er via de app tevens begeleiding en vervoer georganiseerd worden. Ouderen die zelf niet over een telefoon of tablet beschikken kunnen deze vrijblijvend lenen van De Skûle Welzijn, zodat ook zij van de app gebruik kunnen maken.

Hoe werkt de app precies?

Via een app op uw tablet, laptop of telefoon kunt u het dagelijkse aanbod aan activiteiten in de buurt bekijken. Met een eenvoudige ‘druk op de knop’ kunt u zich vervolgens aanmelden. Heeft u geen tablet of computer, dan kunt u in sommige gevallen een tablet van ons in bruikleen krijgen. Heeft u geen verstand van tablets of computers? Geen probleem! Een van onze vrijwilligers komt graag bij u langs om u te helpen. Net zo lang tot u de app helemaal zelf kunt bedienen.

Zitten er kosten aan verbonden?

De app is gratis en de meeste activiteiten ook. In sommige gevallen wordt er een bijdrage gevraagd. Voor entreekosten bijvoorbeeld, of de kosten voor eten en drinken. Dit staat dan vermeld bij de activiteit.

Meer informatie over de Dag!enDoen! app? Neem contact met ons op via het contactformulier.

Voor Dag!enDoen! neem contact op