• Kwijtschelding gemeentelijke belastingen Waadhoeke


  Telefonische hulp nodig bij uw aanvraag?  
  Eind februari ontvangt u de aanslag gemeentelijke belastingen van de gemeente Waadhoeke en waterschapsbelasting van het Noordelijk Belastingkantoor.  

  Kwijtschelding
  Als u een inkomen op bijstandsniveau en weinig vermogen heeft, dan kunt u misschien in aanmerking komen voor kwijtschelding. Of u kwijtschelding krijgt hangt af van uw persoonlijke situatie. U vraagt kwijtschelding aan met uw DigiD via het Noordelijk belastingkantoor (https://noordelijkbelastingkantoor.nl/kwijtschelding/)

  Hulp nodig bij uw aanvraag voor kwijtschelding?
  Wilt u hulp bij uw aanvraag voor kwijtschelding? Door corona zijn er geen spreekuren, daarom helpen de vrijwilligers van Humanitas en De Skûle Welzijn u telefonisch. Maak eerst een afspraak met Humanitas via de e-mail of telefoonnummer.
  U kunt contact opnemen met Humanitas op 06-12 63 89 20

  Hoe gaat het verder?
  Nadat u zich hebt aangemeld maakt de vrijwilliger met u een telefonische afspraak. U download het stappenplanenplan. De vrijwilliger begeleidt u telefonisch – met het stappenplan – door de digitale aanvraag.
  Tot slot moet u als laatste vraag een e-mailadres en een telefoonnummer (06 nummer) invoeren. Heeft u deze niet, vraagt u dan aan familie of u van hun deze gegevens kunt gebruiken.
 • Nieuws

  Helpt u ook mee?

  dinsdag 18 mei 2021
  Lees meer...

  Campagne Week van de Jonge Mantelzorger

  maandag 17 mei 2021
  Van 1 tot 7 juni 2021 is het de Week van de...
  Lees meer...

  Mantelzorg café 12 mei

  donderdag 22 april 2021
  Lees meer...