• Kwijtschelding gemeentelijke belastingen Waadhoeke


  Telefonische hulp nodig bij uw aanvraag?  
  Eind februari ontvangt u de aanslag gemeentelijke belastingen van de gemeente Waadhoeke en waterschapsbelasting van het Noordelijk Belastingkantoor.  

  Kwijtschelding
  Als u een inkomen op bijstandsniveau en weinig vermogen heeft, dan kunt u misschien in aanmerking komen voor kwijtschelding. Of u kwijtschelding krijgt hangt af van uw persoonlijke situatie. U vraagt kwijtschelding aan met uw DigiD via het Noordelijk belastingkantoor (https://noordelijkbelastingkantoor.nl/kwijtschelding/)

  Hulp nodig bij uw aanvraag voor kwijtschelding?
  Wilt u hulp bij uw aanvraag voor kwijtschelding? Door corona zijn er geen spreekuren, daarom helpen de vrijwilligers van Humanitas en De Skûle Welzijn u telefonisch. Maak eerst een afspraak met Humanitas via de e-mail of telefoonnummer.
  U kunt contact opnemen met Humanitas op 06-12 63 89 20

  Hoe gaat het verder?
  Nadat u zich hebt aangemeld maakt de vrijwilliger met u een telefonische afspraak. U download het stappenplanenplan. De vrijwilliger begeleidt u telefonisch – met het stappenplan – door de digitale aanvraag.
  Tot slot moet u als laatste vraag een e-mailadres en een telefoonnummer (06 nummer) invoeren. Heeft u deze niet, vraagt u dan aan familie of u van hun deze gegevens kunt gebruiken.
 • Nieuws

  Seniorencafé

  donderdag 8 april 2021
  Lees meer...

  Gezocht werkkleding voor medewerkers ontmoetingstuin.

  donderdag 8 april 2021
  Achter De Skûle, in de Dijkstraat van...
  Lees meer...

  14 april Ontmoeting online met MEE Friesland over mogelijkheden in de zorg 

  woensdag 31 maart 2021
  Op woensdagavond 14 april...
  Lees meer...