• Kwijtschelding gemeentelijke belastingen Waadhoeke  Telefonische hulp nodig bij uw aanvraag?  
  Eind februari ontvangt u de aanslag gemeentelijke belastingen van de gemeente Waadhoeke en waterschapsbelasting van het Noordelijk Belastingkantoor.  
  Kwijtschelding
  Als u een inkomen op bijstandsniveau en weinig vermogen heeft, dan kunt u misschien in aanmerking komen voor kwijtschelding. Of u kwijtschelding krijgt hangt af van uw persoonlijke situatie. U vraagt kwijtschelding aan met uw DigiD via het Noordelijk belastingkantoor (https://noordelijkbelastingkantoor.nl/kwijtschelding/)

  Hulp nodig bij uw aanvraag voor kwijtschelding?
  Wilt u hulp bij uw aanvraag voor kwijtschelding? Door corona zijn er geen spreekuren, daarom helpen de vrijwilligers van Humanitas en De Skûle Welzijn u telefonisch. Maak eerst een afspraak met Humanitas via de e-mail of telefoonnummer.
  U kunt contact opnemen met Humanitas op 06-12 63 89 20

  Hoe gaat het verder?
  Nadat u zich hebt aangemeld maakt de vrijwilliger met u een telefonische afspraak. U download het stappenplanenplan. De vrijwilliger begeleidt u telefonisch – met het stappenplan – door de digitale aanvraag.
  Tot slot moet u als laatste vraag een e-mailadres en een telefoonnummer (06 nummer) invoeren. Heeft u deze niet, vraagt u dan aan familie of u van hun deze gegevens kunt gebruiken.

 • Nieuws

  Gespreksgroep voor partners van mensen metdementie in Waadhoeke

  woensdag 28 september 2022
  Lees meer...

  Webinar voor mantelzorgers 3 oktober

  dinsdag 27 september 2022
  Lees meer...

  Kom erbij en doe mee in Sint Annaparochie!

  woensdag 21 september 2022
  ...
  Lees meer...