• 6 juli   Webinar  ( thuis) werken en mantelzorg combineren 

  woensdag 16 juni 2021
  (Thuis)werken én mantelzorgtaken, hoe combineer je dat?

  Combineert u (thuis)werken met mantelzorgtaken? Grote kans dat door de uitbraak van COVID-19 de druk op u (extra) hoog is geworden. De beperkende maatregelen roepen nieuwe vragen op in het (ver-)delen van zorg en de balans tussen privé en werk. Centrum Mantelzorg Waadhoeke en Harlingen organiseert, in samenwerking met Sociaal  Collectief en MantelzorgNL,  een Webinar. Hierin komen deze balans- vragen aan de orde, zoals het bespreekbaar maken van de mantelzorg- situatie en het voorkomen dat het allemaal  te veel wordt.

  Inhoud

  In het Webinar wordt ingegaan op het combineren van (thuis)werken met mantelzorgtaken, gezien vanuit de positie van de mantelzorger. De nadruk ligt op praktische tips waar u direct mee aan de slag kunt. Bijvoorbeeld over hoe en met wie u de zorg kunt delen, bij welke loketten u kunt aankloppen voor (extra) hulp en welke domotica en handige apps u kunnen helpen om de (mantelzorg) taken beter te organiseren.
   
  Trainer Daphne Zumbrink neemt u mee aan de hand van informatie, filmpjes en een stroomschema dat MantelzorgNL speciaal voor de werkende mantelzorgers heeft ontwikkeld. Zij schetst een tal van situaties, van lichte mantelzorg tot aan mantelzorg in de laatste levensfase.
   
  Kortom: U ontvangt informatie, tips en handvatten over hoe om te gaan met de veranderende situatie en het verlichten van de mantelzorgtaken. Juist in de tijd van Corona!
   
  Datum: dinsdag 6 juli 2021
  Tijd:      19.30 uur   Inloop vanaf 19.15 uur
  Locatie: online via Teams
  Voor informatie en aanmelden: vóór 30 juni via a.knijnenburg@deskule.nl
  Tel. 0517-393750
   
   
  U ontvangt een link voor Teams na 1 juli
  Kosten: het Webinar wordt u kosteloos aangeboden
  Trainer: Daphne Zumbrink, trainer en adviseur bij MantelzorgNL
 • Nieuws

  Vacature Opbouwwerker (28 uur) Cultuurcoach (8 uur) totaal 36 uur p.w.

  dinsdag 20 juli 2021
  We gaan uitbreiden.Werklocatie ...
  Lees meer...

  Vacature Jongerenwerker (m/v) 28 uur per week

  maandag 19 juli 2021
  We gaan uitbreiden!
  Lees meer...

  JONGE ACTEURS GEZOCHT

  maandag 12 juli 2021
  Lees meer...