• Begeleider (activiteiten / vrijwilligers)

  maandag 24 februari 2020
  Ben jij de persoon die wij zoeken?    
   De Sk√le-5cm.jpg

   
  Begeleider (activiteiten/vrijwilligers)
  16 uur per week
   
  Wie zijn wij
  De Skûle Welzijn is een welzijnsorganisatie met 5 locaties. De hoofdlocatie is gevestigd in Franeker en bij de organisatie zijn ongeveer 34 medewerkers werkzaam. Naast eigen medewerkers zijn er nog een groot aantal vrijwilligers verbonden aan De Skûle Welzijn. Het werkgebied is gemeente Waadhoeke en Harlingen. 
   
  Wat doen wij en voor wie?
  De Skûle Welzijn is er voor alle inwoners van de gemeenten Waadhoeke en Harlingen, met raad en daad, voor wie dat nodig hebben, toegankelijk en veelal kosteloos. We stimuleren eigen kracht, wederkerigheid en het vergroten van het sociale netwerk van de inwoner. Samen kunnen mensen meer dan alleen. Daar waar het kan laten wij het los en kan de activiteit verder gaan met vrijwilligers en minimale ondersteuning van De Skûle Welzijn.
   
  Wat je bij ons gaat doen
  Het doel van de functie Begeleider is het begeleiden, organiseren en het uitvoeren van groepsgerichte activiteiten gericht op een zo zelfstandig mogelijke deelname aan de maatschappij. Dit doe je samen mét de inwoners en vanuit de inwoners, vraag gestuurd. Je stimuleert en enthousiasmeert de vrijwilligers en deelnemers. Veel activiteiten worden mede georganiseerd door vrijwilligers. Je biedt vrijwilligers begeleiding daar waar het moet en laat los daar waar het kan. Je creëert een sfeer binnen de groep waarin de deelnemers en vrijwilligers zich veilig voelen. De werkzaamheden vinden op een tweetal locaties van ons plaats, t.w. in Franeker en Harlingen.
   
  Wat wij van je verwachten
  We verwachten in ieder geval van je dat je:
  ·       MBO werk- en denkniveau hebt (niveau 4);
  ·       Een BHV-diploma hebt;
  ·       In bezit bent van rijbewijs en een auto;
  ·       Ervaring hebt als begeleider met vrijwilligers;
  ·       Een enthousiaste persoonlijkheid bent, die kan omdenken. Je creëert sfeer en zet in op de eigen kracht van vrijwilligers en deelnemers. Je bent creatief en hebt improvisatievermogen voor het ontwikkelen van activiteiten en opdrachten afgestemd op de wensen en behoeften van deelnemers.
  ·       Zelfstandig en in teamverband kunt werken;
  ·       Om kunt gaan met mensen met een psychische kwetsbaarheid en kennis hebt van de problematiek, waaronder als specifieke doelgroep ouderen en mensen met beginnende dementie.
  ·       Beschikt over goede mondelinge uitdrukkingsvaardigheid en didactische vaardigheden voor het verstrekken van informatie, het geven van instructies en dergelijke.
  ·       Beschikt over schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid voor het opstellen van plannen en het schrijven en bijhouden van rapporten.
   
  Wat wij je te bieden hebben
  Een tijdelijke aanstelling, in eerste instantie tot 1 januari 2021.
  De functie is ingedeeld in schaal 6 van de CAO Sociaal Werk. Het salaris bedraagt minimaal € 2.219,-  en maximaal €3.176 ,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek.
  Voldoe je (nog) nog niet volledig aan het gewenste profiel, dan kan er sprake zijn van plaatsing in een lagere functieschaal. We hebben goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder het Individueel Keuze Budget (IKB).
   
  Enthousiast?
  Ben je enthousiast geworden over de functie? Mooi! Dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren.
   
  Stuur vóór 2 maart a.s. jouw motivatie en cv naar j.wijbenga@deskule.nl (Janny Wijbenga | HR-Adviseur) De sollicitatiegesprekken zijn op donderdagochtend 5 maart 2020.
   
  In verband met de voorjaarsvakantie kun je vanaf 24 februari a.s. voor inhoudelijke vragen contact opnemen met Joke Bandstra, Directeur-Bestuurder.
  Zij is bereikbaar via telefoonnummer 06 11 313 818 of via email j.bandstra@deskule.nl.
   
  Tot slot is een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) een vereiste.
   
  Deze vacature wordt tegelijkertijd intern als extern uitgezet. Interne kandidaten en mensen die een afstand van tot de arbeidsmarkt (SROI) hebben 
 • Nieuws

  Scootmobieltocht!

  maandag 6 juli 2020
  Lees meer...

  Mantelzorgcafé deze zomer

  woensdag 1 juli 2020
  Lees meer...

  Automaatje rijdt weer

  dinsdag 30 juni 2020
  ANWB Automaatje Waadhoeke rijdt weer! Goed...
  Lees meer...