• In Kopke Waarmte

  donderdag 2 december 2021

  De winterperiode komt er weer aan, voor veel mensen een tijd van gezelligheid en samen zijn. Jammer genoeg geldt dit niet voor iedereen. Zeker met de huidige maatregelen die weer worden opgelegd door de stijgende coronacijfers. Hier wil De Skûle Welzijn en de gemeente Waadhoeke samen met jullie verandering in brengen.
   
  Vorig jaar zijn we begonnen met het project ‘In Kopke Waarmte Yn Kâlde Tiden’, dit was een groot succes. Dit jaar willen we het project weer samen met jullie realiseren, alleen dan in een iets ander jasje. 

  Het idee is om dit jaar warmte te schenken in de vorm van chocoladelepels waar je overheerlijke chocolademelk van kunt maken. Verder blijft de opzet hetzelfde, ga bij iemand langs waarvan jij denkt dat diegene wel wat extra aandacht kan gebruiken en stel hem de vraag: ‘Hoe is het met jou?’

  Hebben we jullie warm gemaakt voor het idee en willen jullie ons helpen dit plan te realiseren, laat vóór 8 december weten of je meedoet en hoeveel chocoladelepels je nodig hebt, dan regelen wij dat jullie in de weken 50/51 deze warmte kunnen rondbrengen. Wees op tijd met aanmelden, want OP=OP!

  Op woensdag 15 december kunt u bij ons de chocoladelepels ophalen, samen met een kaartje met daarop de vraag: ‘Hoe is het met jou?’ Op deze manier kunnen jullie een gesprek aangaan met de inwoners, want een klein gebaar kan van grote waarde zijn. Ook dit jaar biedt het project In Kopke Waarmte de mogelijkheid om als dorp of wijk je eigen leuke ideeën toe te voegen.

  Voor vragen en aanmelding kunt u mailen naar opbouwwerk.waadhoeke@deskule.nl óf neem telefonisch contact op via 06 18422893
 • Nieuws

  Klankbordgroepleden gezocht!

  dinsdag 18 januari 2022
  Lees meer...

  ONTWERP EEN FONTEIN VOOR HET PARREdyske!!

  dinsdag 11 januari 2022
  De gemeenschapstuin achter De Skûle krijgt...
  Lees meer...

  Jongeren zijn blij: meer geld voor maatschappelijke diensttijd

  maandag 10 januari 2022
  De maatschappelijke diensttijd...
  Lees meer...