• NL Doet op 9 en 10 maart

  maandag 26 februari 2018
  Het Oranje Fonds organiseert op vrijdag 9 en zaterdag 10 maart 2018, samen met duizenden organisaties in het land, weer NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwillige inzet in de spotlights en stimuleert iedereen om een dag(deel) de handen uit de mouwen te steken.
  Diverse organisaties welke afhankelijk zijn van de inzet van vrijwilligers hebben op de website van NL Doet hun klus geplaatst.
  Het gaat om bijvoorbeeld om: (speel)tuinen opknappen, het snoeien van bomen, voorjaarsschoonmaak, reparatie en schilderwerk van bijv clubgebouw, verbeteren van de speelruimte, spelletjesmiddag, enz.
  Een aantal wethouders van de gemeente Harlingen en Waadhoeke hebben zich al aangemeld: In de gemeente Harlingen gaat wethouder Maria le Roy meehelpen bij het opknappen van het varende clubhuis van het Zeekadetkorps; wethouder Hein Kuiken fleurt een terras op en helpt daarnaast mee om schuttingen te maken bij Zorgsteunpunt Harlingen, Palet.
  In de gemeente Waadhoeke helpt wethouder Caroline de Pee mee het Spannumerbos op te knappen; wethouder Boukje Tol pimpt de speeltuin (t Nije Fertier) in Tzum op; wethouder Jan Dijkstra werkt mee aan de renovatie van het speelplein van OBS de Cingel te Menaam en wethouder Nel Haarsma doet mee aan ?Versier het dorp? in Vrouwenparochie.
  Help mee in je eigen buurt, of leer nieuwe mensen kennen in een andere wijk.
  Steek ook een (of twee) dagen de handen uit de mouwen en meld je aan via www.nldoet.nl voor een klus bij jou in de buurt. 
 • Nieuws

  Informatiebijeenkomst AVG

  dinsdag 11 september 2018
  Lees meer...

  Het kinderkoken van De Skûle Welzijn gaat weer van start!   

  dinsdag 11 september 2018
  Van 24 oktober tot 28 november elke...
  Lees meer...

  Themabijeenkomst Eenzaamheid

  dinsdag 4 september 2018
  Lees meer...