• Op zoek naar Stille Helden

  maandag 1 maart 2021


  Ze zijn er, ook in Waadhoeke en zeker in tijd van nood: stille helden. Mensen die voor anderen klaar staan, die er voor anderen zijn als het nodig is. Die stilletjes hun hart laten spreken en de ander niet laten barsten. 
   
  Wessel van Daalen, stagiair Sociaal Werk bij De Skûle Welzijn, is op zoek naar deze Stille Helden. Op 6, 13 en 20 maart installeert hij zich in Franeker aan het Leeuwarderend naast bloemist Welgeschikt. Samen met de mensen van Westergo TV hoopt hij van passanten te horen of zij een Stille Held kennen.

  Wessel: ’’Wij zijn op zoek naar verhalen van ultieme naastenliefde, burenhulp, en het hart op de juiste plek. Naar verhalen die je niet zo snel hoort, maar die er wel degelijk zijn. Wij willen deze Stille Helden, want dat zijn ze, in het zonnetje zetten. We willen van ze horen vanuit welke gedachte of achtergrond ze klaar staan voor de ander. En daar hoort niet alleen het zonnetje, maar ook een bloemetje, aangeboden door Welgeschikt, bij’’.

  Aan de hand van een voorgesprek nemen de mensen van Westergo tv het gesprek op. Daarna wordt contact gezocht met de Stille Held en ook dat gesprek wordt opgenomen. Deze twee gesprekken worden vervolgens door Westergo TV gemonteerd tot een filmisch verslag.
   
  Wie een Stille Held kent, wordt van harte uitgenodigd zich op zaterdag 6, 13 of 20 maart tussen 11 en 16 uur te melden bij het team van De Skûle Welzijn en Westergo TV op het Leeuwarderend. Wie weet kunt u uw Stille Held op beeld bedanken. En mocht u niet in de gelegenheid zijn om op deze data langs te komen, neem dan contact op met: w.vandaalen@deskule.nl

 • Nieuws

  Seniorencafé

  donderdag 8 april 2021
  Lees meer...

  Gezocht werkkleding voor medewerkers ontmoetingstuin.

  donderdag 8 april 2021
  Achter De Skûle, in de Dijkstraat van...
  Lees meer...

  14 april Ontmoeting online met MEE Friesland over mogelijkheden in de zorg 

  woensdag 31 maart 2021
  Op woensdagavond 14 april...
  Lees meer...