• Samen met een vrijwilliger naar de stembus!

  woensdag 3 maart 2021

  Bent u minder mobiel en wilt u toch graag uw stem uitbrengen bij de Tweede Kamer verkiezingen? De Skûle Welzijn zorgt samen met de vrijwilligers van ANWB Automaatje Waadhoeke dat dat veilig kan!

  Alle inwoners van 18 jaar en ouder ontvangen een uitnodiging om op 17 maart hun stem uit te brengen. De gemeente biedt mensen die extra kwetsbaar zijn voor COVID-19 op 15 en 16 maart de gelegenheid vervroegd – en rustiger – te stemmen. Daarnaast mogen alle 70-plussers dit jaar ook per brief stemmen en, zoals gebruikelijk, iemand op de verkiezingsdag volmachten.
   
  Wilt u toch graag zelf stemmen, maar bent u minder mobiel? Dan staan de vrijwillige chauffeurs van ANWB Automaatje Waadhoeke voor u klaar. Zij komen op de afgesproken tijd voorrijden en brengen u veilig naar het stembureau én weer naar huis.
  Dus: niets staat u nog in de weg om uw belangrijke stem uit te brengen!
   
  Bel liefst zo snel mogelijk, maar uiterlijk 2werk dagen van te voren, naar De Skûle Welzijn, tel: 0618422894 of email naar: automaatje@deskule.nl

  Geef aan wanneer en hoe laat u naar het stemlokaal gebracht wilt worden. Voor deze service geldt een kleine vergoeding van € 0,30 cent per gereden kilometer voor de vrijwillige chauffeur.    
 • Nieuws

  Seniorencafé

  donderdag 8 april 2021
  Lees meer...

  Gezocht werkkleding voor medewerkers ontmoetingstuin.

  donderdag 8 april 2021
  Achter De Skûle, in de Dijkstraat van...
  Lees meer...

  14 april Ontmoeting online met MEE Friesland over mogelijkheden in de zorg 

  woensdag 31 maart 2021
  Op woensdagavond 14 april...
  Lees meer...