• Thema-avond bij De Skûle Welzijn voor mantelzorgers van naasten met Niet Aangeboren Hersenletsel 21 september van 19.15 -21.00.

  woensdag 31 augustus 2022


  Als er in de loop van je leven schade aan je hersenen ontstaat, dan heet dat niet-aangeboren hersenletsel (NAH). Dit kan ontstaan o.a. door zuurstofgebrek, een ongeluk, een virus of ontsteking. Het leven van de getroffen persoon kan hierdoor blijvend veranderen. Deze nieuwe situatie vraagt ook van naasten veel aanpassingsvermogen.  

  Levenslopen krijgen opeens een andere wending die ook een impact heeft op die van de ouders, partners, kinderen van een persoon met NAH. U heeft o.a. te maken met verlies, verandering in de relatie en veranderd toekomstperspectief. Ook kunt u vermoeid raken en zich gebonden voelen als gevolg van het mantelzorgen. De gevolgen van NAH zijn voor buitenstaanders soms niet direct meer merkbaar. De naasten van mensen met NAH kunnen zich hierdoor eenzaam, onbegrepen of machteloos voelen.
   
  In samenwerking met MEE Noord organiseert het Centrum Mantelzorg voor de mantelzorgers uit Waadhoeke en Harlingen een specifieke thema-avond. MEE Noord en een ervaringsdes-kundige delen hun kennis over het leven na NAH voor de naasten. Meer informatie de inhoud van deze avond kunt u vinden op https://www.mantelzorgwaadhoeke.nl/waadhoeke

  Als u belangstelling heeft kunt zich aanmelden t/m 15 september door te mailen naar: r.hiemstra@deskule.nl

 • Nieuws

  Gespreksgroep voor partners van mensen metdementie in Waadhoeke

  woensdag 28 september 2022
  Lees meer...

  Webinar voor mantelzorgers 3 oktober

  dinsdag 27 september 2022
  Lees meer...

  Kom erbij en doe mee in Sint Annaparochie!

  woensdag 21 september 2022
  ...
  Lees meer...