• Vacature Jongerenwerker (m/v) 28 uur per week

  maandag 19 juli 2021
  We gaan uitbreiden!

  Werklocatie       :
  Harlingen
  Dienstverband :   tijdelijk
  Aantal uur          : 28 uur
  Salarisindicatie  : vanaf € 2.712,-
    
  Wie zijn wij
  Een organisatie volop in ontwikkeling, dat is De Skûle Welzijn! Het is onze missie om inwoners, regionale partijen en vraagstukken te verbinden om samen een krachtig netwerk op te bouwen en te onderhouden. Met elkaar bouwen aan een samenleving waarin iedereen van waarde is en ertoe doet. Om dit te bereiken plannen en organiseren we o.a. activiteiten en zetten we projecten op.
   
  Nieuwsgierig geworden? Voor meer informatie over de organisatie ga je naar www.deskule.nl
   
   
  Wat je bij ons gaat doen
  We gaan het jongerenwerk een extra boost geven en dus breiden we ons team uit. Je wordt speciaal ingezet op het project ‘Sexting en Grooming’, Aan jou de taak om de risico’s m.b.t. sexting en grooming onder de aandacht te brengen bij leerkrachten, ouders, mogelijke slachtoffers en potentiële plegers. Dit doe je niet alleen. Naast je collega Jongerenwerkers werk je ook samen met onze ketenpartners zoals het gebiedsteam, de politie en het onderwijs.
   
  Jouw werkomgeving wordt de gemeente Harlingen met als locatie ’t Vierkant. Vanuit deze locatie ga je ook ambulante werkzaamheden oppakken en ben je dus veel op pad. Het is een maatschappelijke functie waarbij je aan de slag mag activering, participatie, talentonwikkeling, vergroten zelfvertrouwen en zelfredzaamheid. Je signaleert wensen en problemen van jongeren en bouwt aan vertrouwen en respect. De jongeren zoek je op, ga je mee in gesprek en samen met hen plan en organiseer je activiteiten. Een 9 tot 5 mentaliteit kennen ze niet. Jij bent waar zij zijn en dat vraagt een behoorlijke flexibiliteit van je. Juist dat kan het verschil maken.
   
  Wat wij van je verwachten
  We verwachten in ieder geval van je dat je:
  ·Een afgeronde HBO- opleiding hebt. Liefst Social Work en het is een pré als je al ervaring hebt als jongerenwerker.
  ·Een enthousiaste persoonlijkheid bent, die kan omdenken. Je creëert sfeer en zet in op de eigen kracht van de jongeren. Je bent creatief en hebt improvisatievermogen voor het ontwikkelen van activiteiten en opdrachten, afgestemd op de wensen en behoeften van deelnemers
  ·Een natuurlijke netwerker bent die zowel goed in een team als zelfstandig functioneert
  ·Beschikt over goede mondelinge uitdrukkingsvaardigheid en didactische vaardigheden voor het verstrekken van informatie, het geven van instructies en dergelijke
  ·Beschikt over schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid voor het opstellen van plannen en het schrijven en bijhouden van rapporten
  ·Flexibel bent wat werkhouding betreft, maar zeker in tijd. Er is sprake van onregelmatige werktijden (o.a. avonden en weekend).
   
  Wat wij je te bieden hebben
  Een tijdelijke aanstelling voor een jaar. De functie is ingedeeld in schaal 8 van de CAO Sociaal Werk. Het salaris bedraagt minimaal € 2.712,- en maximaal € 3.864,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek. Voldoe je (nog) nog niet volledig aan het gewenste profiel, dan kan er sprake zijn van plaatsing in een lagere functieschaal. Naast leuke collega’s, een organisatie die volop in ontwikkeling is, hebben we ook goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder het Individueel Keuze Budget (IKB).
   
  Klaar voor de Skûle Welzijn?
  Mooi! We kijken uit naar je motivatie en cv. Stuur deze voor 23 augustus 2021 naar j.wijbenga@deskule.nl (Janny Wijbenga | HR-Adviseur) De gesprekken zijn ingepland op 30 augustus 2021.
  Inhoudelijke vragen? Stel ze aan Ellen Uivel  Zij is vanaf 16 augustus a.s. bereikbaar via telefoonnummer 06 12 743 822 of via email e.uivel@deskule.nl /e.uivel@harlingen.nl .
  Tot slot is een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) een vereiste.
   
  Deze vacature wordt tegelijkertijd intern als extern uitgezet. Interne kandidaten en mensen die een afstand van tot de arbeidsmarkt (SROI) hebben bij gelijke geschiktheid voorrang.
 • Nieuws

  Steunpunt Statushouders is opzoek naar jou!

  maandag 20 september 2021
  Lees meer...

  Zaterdag 25 september Open dag!

  donderdag 16 september 2021
  Lees meer...

  De Skûle Welzijn start maatjesproject in Waadhoeke.

  woensdag 15 september 2021
  Of De Skûle Welzijn ook maatjes...
  Lees meer...