• Vacature Opbouwwerker (28 uur) Cultuurcoach (8 uur) totaal 36 uur p.w.

  dinsdag 20 juli 2021
  We gaan uitbreiden.

  Werklocatie       : Franeker
  Dienstverband   : tijdelijk
  Aantal uur          : 36 uur
  Salarisindicatie  : vanaf € 2.712,-
    
   
  Wie zijn wij
  Een organisatie volop in ontwikkeling, dat is De Skûle Welzijn! Het is onze missie om inwoners, regionale partijen en vraagstukken te verbinden om samen een krachtig netwerk op te bouwen en te onderhouden. Met elkaar bouwen aan een samenleving waarin iedereen van waarde is en ertoe doet. Om dit te bereiken plannen en organiseren we o.a. activiteiten en zetten we projecten op.
   
  Nieuwsgierig geworden? Voor meer informatie over de organisatie ga je naar www.deskule.nl
   
   
  Wat je bij ons gaat doen
  De vacature betreft een gecombineerde functie. Corona heeft zijn weerslag op de samenleving. Om hier weer een positieve boost aan te geven zijn er tijdelijk extra middelen beschikbaar waarop jij ingezet kunt worden. Je gaat aan de slag in de gemeente Waadhoeke. Als opbouwwerker (28 uur) stimuleer en ondersteun je inwoners organisaties bij het aanpakken van sociale en fysieke vraagstukken in de gemeente Waadhoeke. Je richt je op het versterken van de eigen kracht en het initiatief van inwoners, het verbinden van inwoners onderling, en inwoners met instanties of partners.
   
  Het opbouwwerk ondersteunt inwoners bij de opbouw van de samenleving en bij de verbetering van het woon- en leefklimaat. Je richt je op de participatie van de burgers en hun functioneren in de samenleving met het doel het individuele welzijn en dat van groepen en samenlevingsverbanden te vergroten.
   
  Naast Opbouwwerker kun je ook voor 8 uur per week aan de slag als Cultuurcoach.
  De gemeente Waadhoeke heeft in 2020 haar cultuurbeleid vastgesteld. Aan de hand van de thema’s UntdekkeMeimeitsje en Doarre & Dwaan wil ze daar uitvoering aan geven.  
  Meimeitsje wordt jouw thema. Dit thema gaat erover dat zoveel mogelijk inwoners in aanraking kunnen komen met cultuur. Hoe? Door o.a. het bezoeken van activiteiten, evenementen, musea etc. Ook door ze zelf actief te laten zijn als maker, kunstenaar of als deelnemer of vrijwilliger bij een voorstelling of evenement. Cultuur inzetten als instrument om mee (te blijven) doen in de samenleving. Voor jong én oud dus.
  Mocht je alleen de werkzaamheden voor Opbouwwerker willen oppakken en niet zozeer die van Cultuurcoach? Schrijf dan ook! Blijkt dat jij dé kandidaat bent naar wie we op zoek zijn dan hebben we het erover en verkennen we samen de mogelijkheden.
   
  Jouw profiel
  Je bent een initiatiefnemer, een echte makelaar, aanjager en verbinder. Je hebt een afgeronde HBO-diploma. Liefst in de richting Social Work en je hebt veel affiniteit met cultuur, vrijwilligerswerk en maatschappelijke projecten. Je brengt op deze terreinen ervaring mee, bij voorkeur vanuit het domein kunst en cultuur en/of het sociale domein. Je kunt lezen en schrijven met verschillende typen mensen met uiteenlopende (culturele) achtergronden. Je kunt enthousiasmeren, samenwerken, plannen en organiseren, communiceren en netwerken. Je bent bekend met de plaatselijke situatie op het gebied van onderwijs, kunst en cultuur (of in staat dit snel eigen te maken). Om de functie goed te kunnen vervullen is het belangrijk dat je in het bezit bent van een rijbewijs en auto.
   
  Wat betreft persoonlijkheidsprofiel zijn we op zoek naar iemand die stressbestendig is, empathisch, creatief, van nature nieuwsgierig. Iemand die doorvraagt en goed overzicht kan houden. We zoeken een wilskrachtige, doelbewuste en een stevige persoonlijkheid. Je bent leergierig en reflexief op je eigen handelen en hebt een open, actieve en flexibele houding. Je kent het belang van zichtbaarheid van je werk en weet dit onder de aandacht te brengen bij stakeholders.
   
  Wat wij je te bieden hebben
  Een tijdelijke aanstelling voor een jaar. De functie is ingedeeld in schaal 8 van de CAO Sociaal Werk. Het salaris bedraagt minimaal € 2.712,- en maximaal € 3.864,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek. Voldoe je (nog) nog niet volledig aan het gewenste profiel, dan kan er sprake zijn van plaatsing in een lagere functieschaal. Naast leuke collega’s, een organisatie die volop in ontwikkeling is, hebben we ook goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder het Individueel Keuze Budget (IKB).
   
  Klaar voor de Skûle Welzijn?
  Mooi! We kijken uit naar je motivatie en cv. Stuur deze voor maandag 30 augustus 2021 naar j.wijbenga@deskule.nl (Janny Wijbenga | HR-Adviseur) De gesprekken zijn ingepland op donderdag
  2 september 2021.
   
  Inhoudelijke vragen? Stel ze aan Corien van Stam. Zij is bereikbaar via email corien@deskule.nl of via telefoonnummer 06 17 518 765.
  Tot slot is een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) een vereiste.
   
  Deze vacature wordt tegelijkertijd intern als extern uitgezet. Interne kandidaten en mensen die een afstand van tot de arbeidsmarkt (SROI) hebben bij gelijke geschiktheid voorrang.
 • Nieuws

  Steunpunt Statushouders is opzoek naar jou!

  maandag 20 september 2021
  Lees meer...

  Zaterdag 25 september Open dag!

  donderdag 16 september 2021
  Lees meer...

  De Skûle Welzijn start maatjesproject in Waadhoeke.

  woensdag 15 september 2021
  Of De Skûle Welzijn ook maatjes...
  Lees meer...