• Welkom in de Terraskamer

  donderdag 11 juni 2020
   De Terraskamer 2020.jpg


  Corona-proof samenkomen in de binnentuin van De Skûle Welzijn 
   
  Vanaf dinsdag 16 juni opent De Skûle Welzijn in samenwerking met AanZet de Terraskamer: een plek waar bezoekers én vrijwilligers van De Skûle elkaar corona-proof kunnen ontmoeten.
  Elke week zal er een leuke activiteit door de vrijwilligers worden georganiseerd. Iedereen is welkom, maar we moeten ons wel aan de richtlijnen van het RIVM en de Rijksoverheid houden. Sociaal-culturele instellingen en ontmoetingscentra mogen weer open voor maximaal 30 personen, uitgaande van de basisregel van 1,5 meter afstand. Dat geldt dus ook voor de Terraskamer. Bovendien moeten wij u bij binnenkomst een aantal vragen stellen en wordt het protocol uitgelegd. Maar daarna gaan we weer als vanouds een paar gezellige uren met elkaar doorbrengen. 
  De Terraskamer is vanaf 16 juni elke dinsdag- en donderdagochtend open voor iedereen die er zin in heeft. Bij regen gaat het helaas niet door.  
   
  De Terraskamer bevindt zich in de binnentuin van De Skûle Welzijn, Godsacker 35 in Franeker. Deelname is gratis, koffie en thee kosten € 0,50.
  Voor meer informatie: Rosa de Weerd, Ouderenwerker De Skûle Welzijn, 0655019429
   
   
 • Nieuws

  Scootmobieltocht!

  maandag 6 juli 2020
  Lees meer...

  Mantelzorgcafé deze zomer

  woensdag 1 juli 2020
  Lees meer...

  Automaatje rijdt weer

  dinsdag 30 juni 2020
  ANWB Automaatje Waadhoeke rijdt weer! Goed...
  Lees meer...