• 2 Vrijwilligers gezocht die toezicht houden

  Vereniging voor Aangepast Sporten Franeker e.o.
  Locatie: Zwembad Bloemketerp
  Plaats: Franeker
  Categorie: Sport
  De Vereniging van Aangepast sporten (V.A.S.) is op zoek naar een enthousiaste vrijwilliger (m/v) die de toezicht houdt als de VAS leden tijdens het s’middags uur van 13.30 uur tot 14.30 uur zwemmen in warm water.
  Hij/zij begeleid de zwemmers het zwembad in, eventueel met een badlift.
  Het gaat om 1 uur per 2 weken (gemiddeld) op maandagmiddag van 13.30 uur t/m 14.30 uur, in zwembad “Bloemketerp” te Franeker.
  Daarnaast wordt er een toezichthouder met de zelfde functie gezocht voor de zwemmers op maandagavond van 20.00 tot 21.00 uur.
  Het gaat om 1 uur per 2 weken (gemiddeld)
  Van de vrijwilliger wordt verwacht dat hij/zij sociaal is, affiniteit heeft met mensen (met een lichamelijke beperking) Begeleiding is aanwezig, de vrijwilliger is tijdens de werkzaamheden WA verzekerd, eventuele reiskosten worden vergoed. Ook het volgen van een reanimatie cursus wordt betaald en op prijs gesteld.

  De Vereniging voor Aangepast Sporten Franeker e.o heeft iedere maandagmiddag en maandagavond in zwembad Bloemketerp een speciaal zwemuurtje voor mensen met lichamelijke of chronische klachten zoals reuma, hartklachten, spierziekte enz.Tijdens deze uurtjes is het zwemwater extra verwarmd (30 C).VAS heeft geen ANBI status.
  Heeft u belangstelling voor deze vacature? Klik dan hieronder op de knop.
  Terug naar vacaturebank