• begeleiding kookgroep Skûle Welzijn

  De Skûle Welzijn
  Plaats: Franeker
  Categorie: Zorg
  kookgroep GVT

  De Skûle Welzijn in Franeker organiseert al jaren een eetcafé voor cliënten van Gezins Vervangende Tehuizen (GVT).
  De groep (10 deelnemers) komt eens per 14 dagen in De Skûle bijeen op donderdagmiddag vanaf 16.00 uur tot ongeveer 19.00 uur. (het seizoen loopt van jan. - april en van okt. - dec.).
  Onder begeleiding van vaste vrijwilligers wordt samen een maaltijd bereid en genuttigd. Gezelligheid, onderlinge ontmoeting en samen eten staan daarbij voorop. Deze groepen draaien op een aantal vrijwilligsters die zich al jarenlang inzetten. Waarvan een paar aangegeven hebben te stoppen.
  De Skule is nu op zoek naar nieuwe enthousiaste, rustige, betrouwbare vrijwilligsters voor de begeleiding
  De benodigde boodschappen worden van tevoren gehaald, de deelnemers arriveren rond 16.00 uur en worden ontvangen met koffie/thee en koek. Daarna worden de taken verdeeld en wordt gezamenlijk de warme maaltijd bereid. Na afloop wordt er samen afgeruimd en afgewassen.
  De vrijwillig(st)er heeft affiniteit met koken en ervaring met mensen met een beperking, kan leiding en structuur aangeven tijdens het kookproces....en is (bij voorkeur) voor langere tijd beschikbaar.
  Eventuele reiskosten kunnen worden vergoed. De vrijwilligster krijgt een inwerkingperiode en is tijdens de werkzaamheden WA verzekerd.
  De Skule vraagt vrijwilligers naar een bewijs van goed gedrag. De kosten hiervan worden vergoed.


  De Skûle Welzijn is een regionale instelling voor sociaal cultureel werk en samenlevingsopbouw met een breed aanbod aan welzijnsactiviteiten. In de gemeente Waadhoeke en Harlingen, de regio Noordwest Friesland, werken wij aan het vinden en verbinden van burger en buurt, jong en oud, mensen in hun kwetsbaarheid en kracht.
  Wij signaleren maatschappelijke ontwikkelingen en spelen daar op in.
  Heeft u belangstelling voor deze vacature? Klik dan hieronder op de knop.
  Terug naar vacaturebank