• Bestuurslid

  Waterscouting Caspar di Robles Harlingen
  Plaats: Harlingen
  Categorie: Bestuursfunctie
  Scouting Caspar di Robles zoekt vrijwilligers die het leuk vinden een scoutingclub te managen – als bestuurslid.

  Onze groep wil meiden en jongens laten uitgroeien tot geweldige volwassenen. We bieden een uitdagende maar veilige omgeving waarin ze zich kunnen ontplooien door met leeftijdsgenoten van alles te ondernemen. In het programma spelen activiteiten in, op en rond het water een belangrijke rol, maar ook techniek, outdoor, internationale contacten en creatieve uitspattingen.

  Leidingteams van jong-volwassenen zorgen voor de wekelijkse programma’s en voor weekend- en zomerkampen. Jaarlijks gaat dat om zo’n 250 activiteiten. Samen met de andere bestuursleden faciliteer jij ze, zodat ze al hun tijd en energie in het programma kunnen stoppen.

  De Caspar heeft een goed functionerend bestuur, dat de capaciteit heeft om je in te werken en jouw een zinvolle invulling van je ideeën en tijd te bieden. Want niet alleen jeugdleden kunnen zich bij Scouting ontwikkelen, ook leidinggevenden en bestuursleden kunnen dat.
  Heb je voldoende interesse voor een oriënterend gesprek? Neem contact op!
  Caspar di Robles is een gezellige, actieve en open groep van jongvolwassenen en heeft een SBBI status.

  Scouting
  is met 100.00 leden en 25.000 vrijwilligers de grootste jeugd- en
  jongerenorganisatie van Nederland. Harlingen
  kent drie verschillende scoutinggroepen: waterscoutinggroep Caspar di Robles, scouting Sint Michiel en Lioba (landscouts) scouting De Ontdekkers( scouts met een beperking).Samen delen we clubhuis 't Dok aan de Kanaalweg 112.Scouting biedt kinderen elke week andere activiteiten.Ze krijgen de ruimte hun talenten
  te ontdekken en hun eigen ideeën uit te proberen. Vrijwilligers zorgen voor een
  gevarieerd en avontuurlijk jaarprogramma,inclusief weekendkampen en een zomerkampweek. Dat vraagt creativiteit,organisatietalent, overzicht en overwicht.Er zijn scholingsmomenten en
  begeleiding om jezelf hierin te ontwikkelen.
  Heeft u belangstelling voor deze vacature? Klik dan hieronder op de knop.
  Terug naar vacaturebank