• Bestuurslid PR, marketing en communicatie

  Humanitas afdeling Noordwest-Friesland
  Plaats: Franeker
  Categorie: Bestuursfunctie
  Bestuurslid van Humanitas afdeling Noordwest-Friesland met de portefeuille PR, marketing en communicatie. De functie omvat de praktische uitvoering van PR en communicatie, zoals het schrijven van persberichten, het maken van folders en nieuwsbrieven, het beheer van de sociale media, het contact met de webmaster en fondsenwervende activiteiten.
  Het bestuur van bestaat uit 5 direct uitvoerende personen, naast de voorzitter, secretaris en penningmeester uit nog 2 mensen met of zonder speciale taken. Het bestuur tracht in een gemoedelijke en collegiale sfeer het werk dat door vele vrijwilligers wordt verricht te faciliteren en te actualiseren. Alles ten dienste van de hulpverlening aan mensen in onze samenleving die het zelf even niet redden.
  Zie onze website www.humanitas.nl/afdeling/noordwest-friesland voor een meer uitgebreide vacaturebeschrijving en informatie over de activiteiten van Humanitas Noordwest-Friesland.
  Humanitas is een landelijke vereniging voor maatschappelijke hulp en samenlevingsopbouw, georganiseerd in 5 districten en ruim 80 regionale afdelingen met een eigen afdelingsbestuur. De afdeling Noordwest-Friesland omvat de gemeenten Harlingen en Waadhoeke. Nadere informatie over onze activiteiten op onze website.
  Heeft u belangstelling voor deze vacature? Klik dan hieronder op de knop.
  Terug naar vacaturebank