• De Stadskamer Harlingen

  AanZet Leeuwarden
  Locatie: Harlingen
  Plaats: Leeuwarden
  Categorie: Horeca
  "De Stadskamer" biedt de mogelijkheid om elkaar op een laag drempelige manier te ontmoeten en richt zich op mensen die behoefte hebben aan contact met andere mensen, mensen met of zonder werk, jong en oud, met of zonder (psychische) kwetsbaarheid. Iedereen is welkom.
  Even een half uurtje langskomen voor een bakje en een praatje? Ook dat is prima. Regelmatig worden er activiteiten georganiseerd.
  Iedere maandag en donderdag kun je tussen 10:00u en 12.00u binnenlopen in gebouw NieuwZuid aan de Prinses Irenestraat 2.
  Bij "de Stadskamer" werken vrijwilligers. Door het doen van vrijwilligerswerk, bijvoorbeeld koffie schenken, en het organiseren van activiteiten, kunnen mensen zich ontwikkelen. Op de achtergrond kijkt een coach mee.

  Omschrijving werkzaamheden vrijwilligers:
  De werkzaamheden bestaan uit het draaien van diensten van 9.30u tot +/- 12.30u (mocht er behoefte zijn vanuit de bezoekers om zo nu en dan te lunchen, dan zijn de werktijden uiteraard wat langer). Tijdens deze dienst werk je samen met collega vrijwilligers en krijg je ondersteuning waar nodig. Taken kunnen o.a. zijn: bezoekers ontvangen en zich thuis laten voelen, koffie/thee schenken, huishoudelijke taken en activiteiten verzorgen. Vind je het leuk om een lunch te verzorgen, inkopen voor de lunch te doen en deze te bereiden, ook dan nodigen we je uit te reageren.
  Het is een initiatief van de Skule Welzijn, Stichting AanZet en de gemeente Harlingen.
  Stichting AanZet is een vrijwilligersorganisatie in Friesland. Hier werken mensen met een psychische en/of sociale kwetsbaarheid, denk aan  mensen die eenzaam zijn, ervaring hebben met een burn-out of depressie. Door middel van vrijwilligerswerk werken zij aan hun herstel en persoonlijke ontwikkeling. Mensen met een kwetsbaarheid doen vrijwilligerswerk wat ten goede komt aan andere mensen met een kwetsbaarheid. Voor en Door noemen we dat. AanZet zoekt verbindingen met andere organisaties, om het meedoen van (kwetsbare) burgers in Friesland te bevorderen. Stichting AanZet heeft verschillende projecten. Kijk op de website voor meer informatie over deze projecten en de mogelijkheden om vrijwilligerswerk te doen.Stichting Aanzet heeft een ANBI status.
  Heeft u belangstelling voor deze vacature? Klik dan hieronder op de knop.
  Terug naar vacaturebank