• diverse projecten

  Stichting Present Noordwest Friesland
  Plaats: Noordwest Friesland
  Categorie: Klussen
  Ben je op zoek naar een zinvolle tijdsbesteding en help je anderen graag een stapje verder? Present biedt je hier twee mogelijkheden voor: Word lid van de Flexgroep.
  De Flexgroep is een groep van individuen die 1x per maand samen een vrijwilligersproject uitvoeren. Voorbeelden van projecten zijn:Sociale projecten: koffiedrinken met eenzame ouderen, koken voor dak- en thuislozen of het organiseren van een gezellige middag voor mensen met een lichamelijke of geestelijke beperking. Praktische projecten: helpen verhuizen, opknappen of schoonmaken van een woning of het opknappen van een tuin. Wanneer 1x per maand teveel is, is het ook mogelijk om in een combi-groep een project te doen. Dan is de inzet op basis van beschikbaarheid. Het is altijd mogelijk om een eigen groep samen te stellen en een project naar keuze uit te voeren. Zet je expertise in.
  Present Noordwest Friesland is regelmatig op zoek naar professionals die hun expertise in willen zetten voor de samenleving. Tijdelijk of voor vast. Wij zijn geïnteresseerd als je een aanbod hebt dat Present kan ondersteunen in communicatie, vormgeving, fondswerving, projectbegeleiding, kantoorondersteuning, relatiebeheer en logistiek. Je bijdrage maakt voor ons een groot verschil!
  Stichting Present maakt het mogelijk dat steeds meer mensen omzien naar elkaar. Samen opkomen voor mensen die wel wat hulp kunnen gebruiken. Om dit werk te doen, heeft Present u hard nodig.
  Heeft u belangstelling voor deze vacature? Klik dan hieronder op de knop.
  Terug naar vacaturebank