• kindervakantieweken Humanitas

  Humanitas NW Frl. - Kindervakantieweken
  Plaats: Franeker
  Voor deze vacature moet je minimaal 18 jaar zijn.
  Humanitas NW Frl. zoekt vrijwillige leiding en koks voor haar vakantie-activiteitenweken. (de eerste 2 weken van de zomervakantie.)Vind je het leuk om activiteiten met kinderen te ondernemen?
  Kun je streng zijn wanneer dat nodig is? Gaat het je goed af om met andere volwassenen
  en een grote club kinderen een hele week op te trekken?
  Ben je dus creatief, sociaal, gezellig, doortastend, consequent en goed in het omgaan met
  kinderen en volwassenen? Een maximum leeftijd is er niet, zolang hij/zij maar fit genoeg is om een hele week in touw te kunnen zijn. Eten en drinken is gratis. Alle kampen vinden alleen plaats in de eerste twee weken van de (basis)schoolvakantie

  Humanitas Friesland organiseert al jaren kindervakantiekampen voor kinderen in de leeftijd van 5 t/m 12 jaar. Ieder jaar gaan ruim tweehonderd kinderen mee met een kindervakantiekamp.
  Vanuit de gemeente Harlingen en Franekeradeel gaan dit jaar 25 kinderen mee. De kampen worden (per leeftijdscategorie) gehouden in kampeerboerderijen in Friesland en Drenthe en per kamp gaan dertig tot veertig kinderen mee. Het gaat om kinderen die om sociale of financiële redenen niet op vakantie gaan. De meeste kinderen wonen thuis, maar er gaan ook kinderen mee die in een pleeggezin of op een groep wonen.
  Per kamp gaan 13 vrijwillige begeleiders mee, waaronder ook per kamp een hoofdleiding en kokers. In totaal zijn er zes kampen.Humanitas heeft een ANBI status.
  Heeft u belangstelling voor deze vacature? Klik dan hieronder op de knop.
  Terug naar vacaturebank