• Matchmaker voor ANWB Automaatje Waadhoeke

  Vrijwilligerscentrale
  Plaats: Gemeente Waadhoeke
  Categorie: Automaatje
  Met ANWB AutoMaatje vervoeren vrijwilligers hun minder mobiele plaatsgenoten tegen een geringe onkostenvergoeding.
  Mensen zo lang mogelijk mobiel houden en laten deelnemen aan het sociaal maatschappelijk verkeer is de reden dat de ANWB deze vervoerservice heeft opgezet.
  ANWB AutoMaatje brengt mensen bij elkaar. Naast chauffeurs zoeken we in gemeente Waadhoeke nog “matchmakers” om het AutoMaatje-team te versterken.
  Dat zijn vrijwilligers die de koppeling tussen deelnemer en chauffeur tot stand brengen. Zij kennen zowel de deelnemers als de chauffeurs en onderhouden het dagelijks contact. Ze gebruiken hiervoor de ANWB AutoMaatje-software op de eigen computer. Iets voor u?
  Vanuit uw eigen woning kunt u helpen bij het bemiddelen tussen passagier en chauffeur. Zodra er een aanvraag voor vervoer is binnengekomen zoekt u in het systeem een geschikte chauffeur (of u kent die inmiddels). U belt met de chauffeur en met de passagier (of u gaat bij ze langs) en maakt zo de koppeling. De koppeling legt u vervolgens vast in het systeem.
  Achteraf is het leuk om nog even te informeren hoe de rit is verlopen.
  Deze vacature is geschikt voor vrijwilligers die naast het werk als chauffeur nog wat meer willen doen voor AutoMaatje. Bovendien is het leuk voor vrijwilligers die zelf niet autorijden maar wel graag betrokken willen zijn bij het project. Ook voor de vrijwilliger een unieke kans op veel sociale contacten!
  Vrijwilligerscentrale Waadhoeke, Berltsum
  Heeft u belangstelling voor deze vacature? Klik dan hieronder op de knop.
  Terug naar vacaturebank