• Mienmaatsje gezocht

  Gebiedsteam Harlingen
  Plaats: Harlingen
  Categorie: Zorg
  Gebiedsteam Harlingen & De Skûle Welzijn zoeken vrijwilligers voor de functie van Mienmaatsje

  Mienmaatsje is een samenwerkingsverband tussen het Gebiedsteam Harlingen en de Skûle Welzijn. Mienmaatsje is er voor iedere bewoner van elke leeftijd in Harlingen, Wijnaldum en Midlum. Mienmaatsjes zijn mensen die het leuk en belangrijk vinden om iets voor een ander te doen.

  Werkzaamheden Mienmaatsje:
  Mienmaatsje geeft ondersteuning aan gezinnen (of alleenstaanden) om het (zelfstandig) wonen te verlichten, bijv: praktische hulp, opvoeding, financieel, het opbouwen van een sociaal netwerk etc. Denk hierbij aan het doen van een boodschap, gezellig samen een kopje koffie drinken of het ondersteunen bij financiële zaken.

  Bent u:
  - op zoek naar vrijwilligerswerk (min 8 uur p.w.) in de gemeente Harlingen en op de hoogte wat er in Harlingen en de dorpen leeft?
  - zelfstandig, sociaal vaardig en daarnaast geïnteresseerd in verschillende doelgroepen?
  - flexibel en laagdrempelig
  - ibv een rijbewijs, auto of een fiets

  Dan zijn wij op zoek naar u!

  Wat levert het u op?
  Erkenning, meer sociale contacten en u levert een positieve bijdrage aan de samenleving.

  De Skûle Welzijn biedt scholing, intervisie en coaching aan. Mienmaatsje wordt ingeschakeld door en werkt onder verantwoordelijkheid van de Jeugdteam medewerker of Stadsteam medewerker van de Gemeente Harlingen.

  Reiskosten, Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) worden vergoed. Daarnaast bent u, als Mienmaatsje, WA verzekerd.


  Het Gebiedsteam Harlingen is er voor iedere bewoner van elke leeftijd in Harlingen, Wijnaldum en Midlum. Het Gebiedsteam Harlingen bestaat uit een Jeugdteam en een Stadsteam. De Skûle Welzijn is een welzijnsorganisatie met een breed welzijnsaanbod.  Mienmaatsje wordt ingeschakeld door en werkt onder verantwoordelijkheid van de Jeugdteam medewerker of Stadsteam medewerker van de Gemeente Harlingen. De Skûle Welzijn biedt scholing, intervisie en coaching aan.

   Mienmaatsje is aanvullend op regulier vrijwilligerswerk en mantelzorgondersteuning.Mienmaatsje is een onderdeel van De Skule Welzijn en heeft een ANBI status.
  Heeft u belangstelling voor deze vacature? Klik dan hieronder op de knop.
  Terug naar vacaturebank