• Toneelspelen iets voor jou?

  Sinterklaassprookje Franeker
  Locatie: Franeker
  Plaats: Franeker
  Voor het Sinterklaassprookje Franeker 2018 zijn wij op zoek naar nieuwe spelers!

  • Ben jij gek op toneelspelen & werk je in het basisonderwijs?
  • Ben jij in de maanden september, oktober en november iedere maandag en woensdagavond beschikbaar om te repeteren? (=harde eis!)
  • Ben jij in week 48 hele dagen beschikbaar?
  • 30 juni auditiemiddag in Franeker

  Op 9 juli maken we tijdens een gezellige avond bekend wie er mee mag doen aan het Sprookje van 2018! Op deze avond zal het bekend worden welk sprookje er gespeeld gaat worden, en wie welke rol gaat krijgen.

  Lijkt het je leuk en kun je op alle momenten die hierboven beschreven staan aanwezig zijn?

  Stuur dan je brief (voor 24 juni) met je motivatie (eventueel c.v.) naar: info@sinterklaassprookjefraneker.nl en wie weet zien we elkaar dan op 30 juni!!!!!
  De Stichting Sinterklaassprookje Franeker bestaat sinds 1954. De opzet van de Stichting is om voor leerlingen van groep 3 tot en met 8 van de basisscholen in de omliggende dorpen van Franeker en de scholen in Franeker zelf rond Sinterklaas een voorstelling te bezoeken. In theater de Koornbeurs te Franeker willen we de kinderen in aanraking laten komen met cultuur en het theater. Jaarlijks wordt er in de laatste week van november dagelijks voor bijna 2000 basisschool leerlingen een voorstelling gegeven. Een hele organisatie, welke volledig door vrijwilligers wordt ingevuld. Van grimeurs tot decorbouw en van acteurs tot de kleedsters. Vele mensen zijn al vanaf augustus druk bezig om alles eind november op en top op de planken te krijgen. Hierbij moeten we zeker het bestuur niet vergeten.
  Heeft u belangstelling voor deze vacature? Klik dan hieronder op de knop.
  Terug naar vacaturebank