• Voorzitter (vrijwillig, 1 à 2 uur per week)

  Present Noordwest Friesland
  Plaats: Harlingen/Franeker
  Categorie: Bestuursfunctie
  Als voorzitter van Stichting Present heb je de volgende verantwoordelijkheden. Je houdt een vinger aan de pols bij het operationele team, maar bent niet operationeel betrokken. Je bent sparringpartner voor de coördinator.
  Functietaken
  Onder de taken van de voorzitter vallen, het voorbereiden van de bestuursvergaderingen (samen met de coördinator en secretaris). Het bestuur vergadert 4-6 keer per jaar. Het leiden van een bespreking en de verantwoordelijkheid voor de besluitvorming ligt bij de voorzitter.

  Functieprofiel
  Voorop staat dat de voorzitter zich verbonden voelt met de organisatie en de beweging blijft aanjagen. De voorzitter inspireert de bestuursleden, delegeert en draagt taken over en stimuleert samenwerking. Bestuurlijke ervaring en leiderschapskwaliteiten zijn een pre.
  Present Noordwest Friesland is in 2016 officieel gestart en volop in ontwikkeling, met op dit moment één professional, een operationeel team, en een groep vrijwilligers.  Present slaat een brug tussen mensen die iets hebben te bieden en mensen die daarmee geholpen kunnen worden. Dat is de missie van Present! Als makelaar in vrijwilligerswerk bieden wij de mogelijkheid om je als groep of individu in je eigen woonplaats in te zetten voor mensen die te maken hebben met armoede, een slechte gezondheid of een sociaal isolement. 
  Heeft u belangstelling voor deze vacature? Klik dan hieronder op de knop.
  Terug naar vacaturebank