• zelfstandige timmerman

  Werkplaats De Skûle Franeker
  Locatie: Franeker
  Plaats: Franeker
  Categorie: Klussen
  Werkplaats de Skûle Franeker is met spoed op zoek naar een zelfstandige timmerman.
  Bent u één of meer dagdelen beschikbaar en ervaren met eenvoudige machines dan willen we u graag als collega verwelkomen!
  Meer informatie kunt u krijgen via de Skûle Franeker.

  Met Gered Gereedschap geef je oud gereedschap een nieuw leven.
  Meubels timmeren, schooluniformen naaien, huizen bouwen, maar ook het leren van een ambacht vraagt om goed gereedschap. In de werkplaats van Gered Gereedschap, onderdeel van De Skûle Welzijn, werken vrijwilligers dagelijks aan het herstellen van oud, afgedankt of overbodig gereedschap voor projecten in ontwikkelingslanden. Gered Gereedschap gaat naar mensen in ontwikkelingslanden, waardoor ze aan hun eigen toekomst kunnen werken. Opleidingscentra voor weeskinderen en gehandicapten, collectieve naaiateliers en timmerwerkplaatsen worden op deze manier van het nodige, maar voor hun anders onbetaalbare, gereedschap voorzien.
  Ingezameld gereedschap wordt geselecteerd en volgens kwaliteitseisen opgeknapt. Voor iedereen die graag met de handen bezig is, is er ‘werk aan de gereedschapswinkel’. Al doende leer je - van elkaar - om naast het vele handgereedschap ook naaimachines, typemachines en elektrisch gereedschap opnieuw gebruiksklaar te maken.
  Gered Gereedschap heeft een ANBI status.
  Heeft u belangstelling voor deze vacature? Klik dan hieronder op de knop.
  Terug naar vacaturebank